Në internetMatës i Oksigjenit të TreturT4046
Karakteristikat
1. Ekran i madh, komunikim standard 485, mealarm online dhe offline, Madhësia 98*98*130 metra, vrima 92.5*92.5
madhësia,Ekran i madh 3.0 inç.
2. Elektroda fluoreshente e oksigjenit të tretur përdor optikparim fizik, asnjë reaksion kimik në matje,
pa ndikim të flluskave, instalimi dhe matja e rezervuarit të ajrosjes/anaerobik janë më të qëndrueshme, pa mirëmbajtje në
periudhë të mëvonshme, dhe më të përshtatshme për t’u përdorur.
3. Zgjidhni me kujdes materialet dhe zgjidhni në mënyrë strikte çdo komponent të qarkut, gjë që përmirëson shumë stabilitetin e qarkut.
gjatë funksionimit afatgjatë.
4. I/E/Të/Tëmbytje e reinduktiviteti i bordit të energjisë mund tëzvogëlon në mënyrë efektive ndikimin e elektromagnetikësndërhyrje,
dhetë dhënat janë më të qëndrueshme.
5. Dizajni i të gjithë makinës është i papërshkueshëm nga uji dherezistent ndaj pluhurit, dhe mbulesa e pasme e terminalit të lidhjes ështështuar
përzgjasin jetën e shërbimit në mjedise të ashpra.
6.Instalim paneli/muri/tubash, tre opsione janë në dispozicion përpërmbushin kërkesa të ndryshme për instalimin e vendeve industriale.
Specifikimet teknike
P1: Cili është diapazoni i biznesit tuaj?
A: Ne prodhojmë instrumente për analizën e cilësisë së ujit dhe ofrojmë pompa dozimi, pompa diafragme, pompa uji, pompa presioni
instrument, matës rrjedhjeje, matës niveli dhe sistem dozimi.
P2: A mund ta vizitoj fabrikën tuaj?
A: Sigurisht, fabrika jonë ndodhet në Shangai, mirëpresim mbërritjen tuaj.
P3: Pse duhet të përdor porositë e Alibaba Trade Assurance?
A: Urdhri i Sigurisë Tregtare është një garanci për blerësin nga Alibaba, për pas-shitjet, kthimet, kërkesat etj.
P4: Pse të na zgjidhni ne?
1. Ne kemi më shumë se 10 vjet përvojë në industrinë e trajtimit të ujit.
2. Produkte me cilësi të lartë dhe çmim konkurrues.
3. Ne kemi personel dhe inxhinierë profesionalë biznesi për t'ju ofruar ndihmë në përzgjedhjen e llojit dhe shërbime teknike.
mbështetje.
Dërgoni një kërkesë tani, ne do të ofrojmë reagime në kohë!