Në internetMatës i Oksigjenit të TreturT4046
Karakteristikat
1. Ekran i madh, komunikim standard 485, mealarm online dhe offline, Madhësia 98*98*130 metra, vrima 92.5*92.5
madhësia,Ekran i madh 3.0 inç.
2. Elektroda fluoreshente e oksigjenit të tretur përdor optikparim fizik, asnjë reaksion kimik në matje,
pa ndikim të flluskave, instalimi dhe matja e rezervuarit të ajrosjes/anaerobik janë më të qëndrueshme, pa mirëmbajtje në
periudhë të mëvonshme, dhe më e përshtatshme për t’u përdorur.
3. Zgjidhni me kujdes materialet dhe zgjidhni në mënyrë strikte çdo komponent të qarkut, gjë që përmirëson shumë stabilitetin e qarkut.
gjatë funksionimit afatgjatë.
4. I/E/Të/Tëmbytje e reinduktiviteti i bordit të energjisë mund tëzvogëlon në mënyrë efektive ndikimin e elektromagnetikësndërhyrje,
dhetë dhënat janë më të qëndrueshme.
5. Dizajni i të gjithë makinës është i papërshkueshëm nga uji dherezistent ndaj pluhurit, dhe mbulesa e pasme e terminalit të lidhjes ështështuar
përzgjasin jetën e shërbimit në mjedise të ashpra.
6.Instalim paneli/muri/tubash, tre opsione janë në dispozicion përpërmbushin kërkesa të ndryshme për instalimin e vendeve industriale.
Specifikimet teknike
P1: Cili është diapazoni i biznesit tuaj?
A: Ne prodhojmë instrumente për analizën e cilësisë së ujit dhe ofrojmë pompa dozimi, pompa diafragme, pompa uji, pompa presioni
instrument, matës rrjedhjeje, matës niveli dhe sistem dozimi.
P2: A mund ta vizitoj fabrikën tuaj?
A: Sigurisht, fabrika jonë ndodhet në Shangai, mirëpresim mbërritjen tuaj.
P3: Pse duhet të përdor porositë e Alibaba Trade Assurance?
A: Urdhri i Sigurisë Tregtare është një garanci për blerësin nga Alibaba, për pas-shitjet, kthimet, kërkesat etj.
P4: Pse të na zgjidhni ne?
1. Ne kemi më shumë se 10 vjet përvojë në industrinë e trajtimit të ujit.
2. Produkte me cilësi të lartë dhe çmim konkurrues.
3. Ne kemi personel dhe inxhinierë profesionalë biznesi për t'ju ofruar ndihmë në përzgjedhjen e llojit dhe shërbime teknike.
mbështetje.
Dërgoni një kërkesë tani, ne do të ofrojmë reagime në kohë!