Analizuesi Online i Matësit të Oksigjenit të Tretur me Fluoreshencë T4046

Përshkrim i shkurtër:

Matësi Online i Oksigjenit të Tretur T4046 Matësi industrial i oksigjenit të tretur online është një instrument online për monitorimin dhe kontrollin e cilësisë së ujit me mikroprocesor. Instrumenti është i pajisur me sensorë fluoreshent të oksigjenit të tretur. Matësi online i oksigjenit të tretur është një monitor i vazhdueshëm online shumë inteligjent. Mund të pajiset me elektroda fluoreshente për të arritur automatikisht një gamë të gjerë matjesh ppm. Është një instrument i veçantë për zbulimin e përmbajtjes së oksigjenit në lëngje në industritë e lidhura me mbrojtjen e mjedisit dhe kanalizimet. Matësi online i oksigjenit të tretur është një instrument i veçantë për
Zbulimi i përmbajtjes së oksigjenit në lëngje në industritë e lidhura me mbrojtjen e mjedisit dhe kanalizimet. Ka karakteristikat e reagimit të shpejtë, stabilitetit, besueshmërisë dhe kostos së ulët të përdorimit, dhe është i përshtatshëm për përdorim në shkallë të gjerë në impiante uji, rezervuarë ajrimi, akuakulturë dhe impiante trajtimi të ujërave të zeza.

• Numri i modelit::T4046
  • Vlerësimi i papërshkueshmërisë nga uji::IP65
  • Vendi i origjinës::Shangai, Kinë
  • Lloji::Matës dixhital i oksigjenit të tretur në internet

Detajet e produktit

Etiketat e produkteve

Në internetMatës i Oksigjenit të TreturT4046

Matës i oksigjenit të tretur të fluoreshencës në internet                    Matës i oksigjenit të tretur të fluoreshencës në internet                Matës i oksigjenit të tretur të fluoreshencës në internet

Karakteristikat

1. Ekran i madh, komunikim standard 485, mealarm online dhe offline, Madhësia 98*98*130 metra, vrima 92.5*92.5

madhësia,Ekran i madh 3.0 inç.

2. Elektroda fluoreshente e oksigjenit të tretur përdor optikparim fizik, asnjë reaksion kimik në matje,

pa ndikim të flluskave, instalimi dhe matja e rezervuarit të ajrosjes/anaerobik janë më të qëndrueshme, pa mirëmbajtje në

periudhë të mëvonshme, dhe më e përshtatshme për t’u përdorur.

3. Zgjidhni me kujdes materialet dhe zgjidhni në mënyrë strikte çdo komponent të qarkut, gjë që përmirëson shumë stabilitetin e qarkut.

gjatë funksionimit afatgjatë.

4. I/E/Të/Tëmbytje e reinduktiviteti i bordit të energjisë mund tëzvogëlon në mënyrë efektive ndikimin e elektromagnetikësndërhyrje,

dhetë dhënat janë më të qëndrueshme.

5. Dizajni i të gjithë makinës është i papërshkueshëm nga uji dherezistent ndaj pluhurit, dhe mbulesa e pasme e terminalit të lidhjes ështështuar

përzgjasin jetën e shërbimit në mjedise të ashpra.

6.Instalim paneli/muri/tubash, tre opsione janë në dispozicion përpërmbushin kërkesa të ndryshme për instalimin e vendeve industriale.

Specifikimet teknike

1675734889(1)

P1: Cili është diapazoni i biznesit tuaj?
A: Ne prodhojmë instrumente për analizën e cilësisë së ujit dhe ofrojmë pompa dozimi, pompa diafragme, pompa uji, pompa presioni

instrument, matës rrjedhjeje, matës niveli dhe sistem dozimi.
P2: A mund ta vizitoj fabrikën tuaj?
A: Sigurisht, fabrika jonë ndodhet në Shangai, mirëpresim mbërritjen tuaj.
P3: Pse duhet të përdor porositë e Alibaba Trade Assurance?
A: Urdhri i Sigurisë Tregtare është një garanci për blerësin nga Alibaba, për pas-shitjet, kthimet, kërkesat etj.
P4: Pse të na zgjidhni ne?
1. Ne kemi më shumë se 10 vjet përvojë në industrinë e trajtimit të ujit.
2. Produkte me cilësi të lartë dhe çmim konkurrues.
3. Ne kemi personel dhe inxhinierë profesionalë biznesi për t'ju ofruar ndihmë në përzgjedhjen e llojit dhe shërbime teknike.

mbështetje.

Dërgoni një kërkesë tani, ne do të ofrojmë reagime në kohë!

• Më parë:
  • Tjetra:

• Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni