Monitor Automatik Online i Cilësisë së Ujit T9000 CODcr

Përshkrim i shkurtër:

Përmbledhje e produktit:
Kërkesa kimike për oksigjen (KKO) i referohet përqendrimit masiv të oksigjenit të konsumuar nga oksidantët gjatë oksidimit të substancave reduktuese organike dhe inorganike në mostrat e ujit me oksidantë të fortë në kushte të caktuara. KKO është gjithashtu një indeks i rëndësishëm që pasqyron shkallën e ndotjes së ujit nga substancat reduktuese organike dhe inorganike.
Analizuesi mund të punojë automatikisht dhe vazhdimisht për një kohë të gjatë pa praninë e tij, sipas cilësimeve të vendit. Përdoret gjerësisht në ujërat e ndotura të shkarkimit të burimeve të ndotjes industriale, ujërat e ndotura të proceseve industriale, ujërat e ndotura të impiantit të trajtimit të ujërave të ndotura industriale, ujërat e ndotura të impiantit të trajtimit të ujërave të ndotura komunale dhe raste të tjera. Sipas kompleksitetit të kushteve të testimit në vend, mund të zgjidhet sistemi përkatës i para-trajtimit për të siguruar që procesi i testimit është i besueshëm, rezultatet e testimit janë të sakta dhe plotësojnë plotësisht nevojat e rasteve të ndryshme.

• Gama e Aplikimit:I përshtatshëm për ujërat e zeza me COD në rangun 10~5,000mg/L dhe përqendrim kloruri më pak se 2.5g/L
  • Metodat e Testimit:Tretja e dikromatit të kaliumit në temperaturë të lartë, përcaktimi kolorimetrik
  • Diapazoni i matjes:10~5,000mg/L
  • Përsëritshmëria:10% ose 6mg/L (Merrni vlerën më të madhe)
  • Ndërfaqja e hyrjes:Sasia e ndërrimit
  • Ndërfaqja e daljes:Puna brenda; temperatura 5-28℃; lagështia relative ≤90% (pa kondensim, pa vesë)
  • Përmasat:355×400×600(mm)

Detajet e produktit

Etiketat e produkteve

T9000Monitor Automatik Online i Cilësisë së Ujit CODcr

Monitorimi i Cilësisë me Shumë Parametra                        Sistem Monitorimi i Cilësisë me Shumë Parametra

Parimi i Produktit

Mostrat e ujit, tretësira e tretjes së dikromatit të kaliumit, tretësira e sulfatit të argjendit (sulfati i argjendit si katalizator mund të shtohet për të oksiduar komponimet lineare alifatike në mënyrë më efektive) dhe përzierja e acidit sulfurik të përqendruar të ngrohur në 175℃. Ngjyra e komponimeve organike në tretësirën e oksidimit të jonit të dikromatit do të ndryshojë. Analizuesi zbulon ndryshimin e ngjyrës dhe e konverton ndryshimin në vlerën e COD, pastaj e nxjerr atë vlerë. Sasia e jonit të dikromatit të konsumuar është ekuivalente me sasinë e lëndës organike të oksidueshme, përkatësisht COD.

Parametrat Teknikë:

Jo.

Emri

Specifikimet Teknike

1

Gama e Aplikimit

I përshtatshëm për ujërat e zeza me COD në rangun 10~5,000mg/L dhe përqendrim kloruri më pak se 2.5g/L Cl-. Sipas kërkesës aktuale të klientëve, mund të zgjerohet edhe për ujërat e zeza me përqendrim kloruri më pak se 20g/L Cl-.

2

Metodat e Testimit

Tretja e dikromatit të kaliumit në temperaturë të lartë, përcaktimi kolorimetrik

3

Diapazoni i matjes

10~5,000mg/L

4

Kufiri i poshtëm i zbulimit

3

5

Rezolucioni

0.1

6

Saktësia

±10% ose ±8mg/L (Merrni vlerën më të madhe)

7

Përsëritshmëria

10% ose 6mg/L (Merrni vlerën më të madhe)

8

Zhvendosje Zero

±5mg/L

9

Lëvizje e hapësirës

±10%

10

Cikli i matjes

Minimumi 20 minuta. Sipas mostrës aktuale të ujit, koha e tretjes mund të caktohet nga 5 deri në 120 minuta.

11

Periudha e marrjes së mostrave

Mund të caktohet intervali kohor (i rregullueshëm), ora integrale ose modaliteti i matjes së shkrehësit.

12

Kalibrimi

cikli

Kalibrimi automatik (i rregullueshëm 1-99 ditë), sipas mostrave aktuale të ujit, kalibrimi manual mund të caktohet.

13

Cikli i mirëmbajtjes

Intervali i mirëmbajtjes është më shumë se një muaj, rreth 30 minuta çdo herë.

14

Funksionimi njeri-makinë

Ekran me prekje dhe futje udhëzimesh.

15

Mbrojtje vetëkontrolluese

Statusi i punës është vetë-diagnostikues, anormal ose ndërprerje e energjisë nuk do të humbasë të dhënat. Eliminon automatikisht reaktantët e mbetur dhe rifillon punën pas rivendosjes anormale ose ndërprerjes së energjisë.

16

Ruajtja e të dhënave

Jo më pak se gjysmë viti ruajtje të dhënash

17

Ndërfaqja e hyrjes

Sasia e ndërrimit

18

Ndërfaqja e daljes

Dy RS485dalje dixhitale, Një dalje analoge 4-20mA

19

Kushtet e Punës

Puna brenda; temperatura 5-28℃; lagështia relative ≤90% (pa kondensim, pa vesë)

20

Konsumi i furnizimit me energji

AC230±10%V, 50~60Hz, 5A

21

Përmasat

355×400×600(mm)

• Më parë:
  • Tjetra:

• Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni