T9008 BOD Monitor automatik në linjë i cilësisë së ujit
Parimi i produktit:
Ujimostër, tretësira e tretjes së dikromatit të kaliumit, tretësira e sulfatit të argjendit (sulfati i argjendit si një katalizator për t'u bashkuar mund të jetë më efektiv oksidi i përbërjes yndyrore me zinxhir të drejtë) dhe përzierja e acidit sulfurik nxehet në 175 ℃, tretësira e oksidit të joneve dikromate të lëndës organike pas ndryshimit të ngjyrës, analizuesi zbulojnë ndryshimet në ngjyrë dhe ndryshimin e konvertimit në vlerën e prodhimit të BOD dhe konsumin e përmbajtjes së joneve dikromate të sasisë së lëndës organike të oksidueshme.
Parametrat teknikë:
Nr. | Emri | Parametrat Teknikë |
1 | Gama e Aplikimit | Ky produkt është i përshtatshëm për ujërat e zeza me kërkesë kimike për oksigjen në intervalin 10~2000mg/L dhe përqendrimi i klorurit më i ulët se 2.5g/L Cl-. Mund të shtrihet në ujërat e zeza me përqendrim klorur më të ulët se 20g/L Cl- sipas kërkesës aktuale të klientëve. |
2 | Metodat e Testimit | Dikromati i kaliumit u tret në temperaturë të lartë dhe përcaktim kolorimetrik. |
3 | Gama e matjes | 10~2000 mg/L |
4 | Kufiri i poshtëm i zbulimit | 3 |
5 | Rezolucioni | 0.1 |
6 | Saktësia | ±10% ose ±8mg/L (Merr vlerën më të madhe) |
7 | Përsëritshmëria | 10% ose6mg/L (Merr vlerën më të madhe) |
8 | Zero Drift | ±5 mg/L |
9 | Hapësirë Drift | 10% |
10 | Cikli i matjes | Minimumi 20 minuta. Në varësi të mostrës aktuale të ujit, koha e tretjes mund të caktohet nga 5 në 120 minuta. |
11 | Periudha e kampionimit | Mund të vendoset intervali kohor (i rregullueshëm), ora integrale ose modaliteti i matjes së këmbëzës. |
12 | Cikli i kalibrimit | Kalibrimi automatik (1-99 ditë i rregullueshëm), sipas mostrave aktuale të ujit, mund të vendoset kalibrimi manual. |
13 | Cikli i mirëmbajtjes | Intervali i mirëmbajtjes është më shumë se një muaj, rreth 30 minuta çdo herë. |
14 | Operacioni njeri-makinë | Ekrani me prekje dhe futja e udhëzimeve. |
15 | Mbrojtje vetëkontrolluese | Statusi i punës është vetë-diagnostikues, jonormal ose ndërprerja e energjisë nuk do të humbasë të dhënat. Eliminon automatikisht reaktantët e mbetur dhe rifillon punën pas rivendosjes jonormale ose ndërprerjes së energjisë. |
16 | Ruajtja e të dhënave | Ruajtja e të dhënave jo më pak se gjysmë viti |
17 | Ndërfaqja e hyrjes | Ndërroni sasinë |
18 | Ndërfaqja e daljes | Dy RS485Dalje dixhitale, Një dalje analoge 4-20 mA |
19 | Kushtet e Punës | Puna në ambiente të mbyllura; temperatura 5-28℃; lagështia relative≤90% (pa kondensim, pa vesë) |
20 | Furnizimi me energji elektrike dhe konsumi | AC230±10%V, 50~60Hz, 5A |
21 | Dimensionet | 355×400×600 (mm) |