Monitor Automatik Online i Cilësisë së Ujit T9008 BOD
Parimi i Produktit:
Ujëmostër, tretësirë tretjeje e dikromatit të kaliumit, tretësirë sulfate argjendi (sulfat argjendi si katalizator për t'u bashkuar në mënyrë më efektive me zinxhir të drejtë të oksidit të përbërë yndyror) dhe përzierjes së acidit sulfurik nxehet në 175 ℃, tretësirë oksidi dikromati e joneve të oksidit të lëndës organike pas ndryshimit të ngjyrës, analizuesi zbulon ndryshimet në ngjyrë, dhe ndryshimin e konvertimit në vlerën BOD të prodhimit dhe konsumin e përmbajtjes së joneve dikromat të sasisë së lëndës organike të oksidueshme.
Parametrat Teknikë:
Jo. | Emri | Parametrat Teknikë |
1 | Gama e Aplikimit | Ky produkt është i përshtatshëm për ujërat e zeza me kërkesë kimike për oksigjen në rangun e 10~2000mg/L dhe përqendrim kloruri më të ulët se 2.5g/L Cl-. Mund të zgjerohet në ujërat e zeza me përqendrim kloruri më të ulët se 20g/L Cl- sipas kërkesës aktuale të klientëve.. |
2 | Metodat e Testimit | Dikromati i kaliumit u tret në temperaturë të lartë dhe përcaktim kolorimetrik. |
3 | Diapazoni i matjes | 10~2000mg/L |
4 | Kufiri i poshtëm i zbulimit | 3 |
5 | Rezolucioni | 0.1 |
6 | Saktësia | ±10% ose ±8mg/L (Merrni vlerën më të madhe) |
7 | Përsëritshmëria | 10% ose6mg/L (Merrni vlerën më të madhe) |
8 | Zhvendosje Zero | ±5mg/L |
9 | Lëvizje e hapësirës | 10% |
10 | Cikli i matjes | Minimumi 20 minuta. Në varësi të mostrës aktuale të ujit, koha e tretjes mund të caktohet nga 5 deri në 120 minuta.. |
11 | Periudha e marrjes së mostrave | Mund të caktohet intervali kohor (i rregullueshëm), ora integrale ose modaliteti i matjes së shkrehësit. |
12 | Cikli i kalibrimit | Kalibrimi automatik (i rregullueshëm 1-99 ditë), sipas mostrave aktuale të ujit, kalibrimi manual mund të caktohet. |
13 | Cikli i mirëmbajtjes | Intervali i mirëmbajtjes është më shumë se një muaj, rreth 30 minuta çdo herë. |
14 | Funksionimi njeri-makinë | Ekran me prekje dhe futje udhëzimesh. |
15 | Mbrojtje vetëkontrolluese | Statusi i punës është vetë-diagnostikues, anormal ose ndërprerje e energjisë nuk do të humbasë të dhënat. Eliminon automatikisht reaktantët e mbetur dhe rifillon punën pas rivendosjes anormale ose ndërprerjes së energjisë. |
16 | Ruajtja e të dhënave | Jo më pak se gjysmë viti ruajtje të dhënash |
17 | Ndërfaqja e hyrjes | Sasia e ndërrimit |
18 | Ndërfaqja e daljes | Dy RS485dalje dixhitale, Një dalje analoge 4-20mA |
19 | Kushtet e Punës | Puna brenda; temperatura 5-28℃; lagështia relative ≤90% (pa kondensim, pa vesë) |
20 | Furnizimi dhe Konsumi i Energjisë | AC230±10%V, 50~60Hz, 5A |
21 | Përmasat | 355×400×600(mm) |