Monitor Automatik Online i Cilësisë së Ujit T9008 BOD

Përshkrim i shkurtër:

Parimi i Produktit:
Mostra e ujit, tretësira e tretjes së dikromatit të kaliumit, tretësira e sulfatit të argjendit (sulfati i argjendit si katalizator mund të bashkohet në mënyrë më efektive me oksid yndyror me zinxhir të drejtë) dhe përzierja e acidit sulfurik nxehet në 175 ℃, tretësira e oksidit të joneve dikromatike të lëndës organike pas ndryshimit të ngjyrës, analizuesi zbulon ndryshimet në ngjyrë dhe ndryshimin e konvertimit në vlerën BOD të prodhimit dhe konsumit të përmbajtjes së joneve dikromatike të sasisë së lëndës organike të oksidueshme.

• Diapazoni i matjes:10~2000mg/L
  • Funksionimi njeri-makinë:Ekran me prekje dhe futje udhëzimesh
  • Ruajtja e të dhënave:Jo më pak se gjysmë viti ruajtje të dhënash
  • Ndërfaqja e hyrjes:Sasia e ndërrimit
  • Ndërfaqja e daljes:Dy dalje dixhitale RS485, Një dalje analoge 4-20mA

Detajet e produktit

Etiketat e produkteve

Monitor Automatik Online i Cilësisë së Ujit T9008 BOD

Monitor Automatik Online i Cilësisë së Ujit BOD                                                             Monitor Automatik Online i Cilësisë së Ujit BOD

Parimi i Produktit:

Ujëmostër, tretësirë ​​tretjeje e dikromatit të kaliumit, tretësirë ​​sulfate argjendi (sulfat argjendi si katalizator për t'u bashkuar në mënyrë më efektive me zinxhir të drejtë të oksidit të përbërë yndyror) dhe përzierjes së acidit sulfurik nxehet në 175 ℃, tretësirë ​​oksidi dikromati e joneve të oksidit të lëndës organike pas ndryshimit të ngjyrës, analizuesi zbulon ndryshimet në ngjyrë, dhe ndryshimin e konvertimit në vlerën BOD të prodhimit dhe konsumin e përmbajtjes së joneve dikromat të sasisë së lëndës organike të oksidueshme.

Parametrat Teknikë:

Jo.

Emri

Parametrat Teknikë

1

Gama e Aplikimit

Ky produkt është i përshtatshëm për ujërat e zeza me kërkesë kimike për oksigjen në rangun e 10~2000mg/L dhe përqendrim kloruri më të ulët se 2.5g/L Cl-. Mund të zgjerohet në ujërat e zeza me përqendrim kloruri më të ulët se 20g/L Cl- sipas kërkesës aktuale të klientëve..

2

Metodat e Testimit

Dikromati i kaliumit u tret në temperaturë të lartë dhe përcaktim kolorimetrik.

3

Diapazoni i matjes

10~2000mg/L

4

Kufiri i poshtëm i zbulimit

3

5

Rezolucioni

0.1

6

Saktësia

±10% ose ±8mg/L (Merrni vlerën më të madhe)

7

Përsëritshmëria

10% ose6mg/L (Merrni vlerën më të madhe)

8

Zhvendosje Zero

±5mg/L

9

Lëvizje e hapësirës

10%

10

Cikli i matjes

Minimumi 20 minuta. Në varësi të mostrës aktuale të ujit, koha e tretjes mund të caktohet nga 5 deri në 120 minuta..

11

Periudha e marrjes së mostrave

Mund të caktohet intervali kohor (i rregullueshëm), ora integrale ose modaliteti i matjes së shkrehësit.

12

Cikli i kalibrimit

Kalibrimi automatik (i rregullueshëm 1-99 ditë), sipas mostrave aktuale të ujit, kalibrimi manual mund të caktohet.

13

Cikli i mirëmbajtjes

Intervali i mirëmbajtjes është më shumë se një muaj, rreth 30 minuta çdo herë.

14

Funksionimi njeri-makinë

Ekran me prekje dhe futje udhëzimesh.

15

Mbrojtje vetëkontrolluese

Statusi i punës është vetë-diagnostikues, anormal ose ndërprerje e energjisë nuk do të humbasë të dhënat. Eliminon automatikisht reaktantët e mbetur dhe rifillon punën pas rivendosjes anormale ose ndërprerjes së energjisë.

16

Ruajtja e të dhënave

Jo më pak se gjysmë viti ruajtje të dhënash

17

Ndërfaqja e hyrjes

Sasia e ndërrimit

18

Ndërfaqja e daljes

Dy RS485dalje dixhitale, Një dalje analoge 4-20mA

19

Kushtet e Punës

Puna brenda; temperatura 5-28℃; lagështia relative ≤90% (pa kondensim, pa vesë)

20

Furnizimi dhe Konsumi i Energjisë

AC230±10%V, 50~60Hz, 5A

21

Përmasat

355×40600(mm)

• Më parë:
  • Tjetra:

• Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni